Prodavnica
Prodavnica

BUBANJ

viber_image_2023-10-07_14-15-44-292
Teretana radi svakog dana u terminu:

00h - 24h

E-mail: info@teretanapark.com

Teretana "Park" je skrivena na adresi Zmaj Jovina 15, nedaleko od kliničkog centra, pružajući savršenu harmoniju između moderno uređenog ambijenta i praktičnosti. Opremljena je ekskluzivnom linijom Precor opreme, predstavljajući mesto gde se strast prema vežbanju sreće sa najsavremenijim tehničkim rešenjima. Otvorila je svoja vrata 1.2.2022. godine, brzo postajući omiljena destinacija za vežbače u ovom delu grada, zahvaljujući mnoštvu prednosti koje nudi.

Unutar naše teretane, pronaći ćete opremljene prostore za vežbanje, a uz to, naš Protein Bar je mesto gde se zdravi proteinski napici i ukusne čokoladice stapaju u jedinstveno iskustvo. Ono što nas čini zaista posebnim je naše radno vreme - Teretana Park je otvorena non-stop, 24 sata dnevno, svih 365 dana u godini. Ovde vaš fitnes put nikada ne spava.

Isto tako, mi brinemo o vašem komforu i sigurnosti. Besplatan parking je tu da olakša dolazak, dok naša besprekorno čista kupatila garantuju vrhunsku higijenu. Kombinacija vrhunske opreme, Protein Bara sa širokim izborom zdravih poslastica i prostora sa savršenom ventilacijom stvara prijatan ambijent koji poziva na vežbanje.

Teretana "Park" nije samo fitness centar; to je oaza energije i zdravlja, mesto gde vaša fitnes putovanja postaju inspirativna avantura. Pridružite nam se i osetite razliku u načinu vežbanja!

MESTO GDE CEO KRAGUJEVAC VEŽBA!

PRVI, NAJVEĆI I NAJBOLJI FITTNES LANAC - VAŠA TERETANA PARK!

Galerija