Prodavnica
Prodavnica

Gradski dom

viber_image_2023-10-07_14-15-44-292

Teretana radi svakog dana u terminu:

08h - 23h

E-mail: info@teretanapark.com

"Teretana Park" je smještena u samom srcu grada, unutar poznatog Gradskog doma. Ova teretana predstavlja pravu oazu za sve ljubitelje fitnesa, ističući se prostranim prostorom i impresivnom opremom. Smeštena na drugom spratu Gradskog doma, zauzima više od 700 kvadratnih metara, što je čini drugom najvećom teretanom u gradu.

Ono što čini "Teretana Park" posebnom je ne samo veličina prostora, već i kvalitetna oprema koja je dostupna članovima. Ovdje se može pronaći najmodernija oprema za kardio trening, snagu i funkcionalno vežbanje, što omogućava raznovrsne i efikasne treninge. Naš cilj je obezbediti članovima sve što im je potrebno za postizanje njihovih fitnes ciljeva.

Osim impresivne opreme, "Teretana Park" stvara prijatnu atmosferu za vežbanje. Profesionalni treneri su uvek tu da pruže podršku i savete, čineći treninge motivirajućim i efikasnim. Ovde nije reč samo o vežbanju; radi se o stvaranju zajednice ljudi koji dele istu strast prema zdravom načinu života.

Dakle, ako tražite teretanu sa prostranim trening prostorom, kvalitetnom opremom i podrškom stručnih trenera, "Teretana Park" u Gradskom domu je idealno mesto za vas. Pridružite nam se i započnite put ka zdravijem i jačem sebi.

MESTO GDE CEO KRAGUJEVAC VEŽBA!

PRVI, NAJVEĆI I NAJBOLJI FITTNES LANAC - VAŠA TERETANA PARK!

 

Galerija