Prodavnica
Prodavnica

Zatvoreni Bazeni

viber_image_2023-10-07_14-15-44-292
Teretana radi svakog dana u terminu:

08h - 22h

E-mail: info@teretanapark.com

Teretana "Park" nije samo fitness centar - to je mesto gde se spojila strast prema vežbanju sa najsavremenijom opremom i pažljivo osmišljenim prostorom. Smestili smo se na adresi Dragutina Kojića bb, tik uz zatvorene bazene, stvarajući ambijent koji odiše jedinstvom i energijom.

Naša teretana je više od običnog prostora za vežbanje. Otvorena je svojim vratima 5.10.2012. godine i od tada neprestano raste, prateći trendove i potrebe naših korisnika. Naša prostrana prostorija od 400m2 nije samo mesto za vežbanje - to je prostor gde se snovi o zdravom životu pretvaraju u stvarnost.

U "Teretani Park", ne samo da vežbate, već i istražujete. Naš Protein Bar je više od mesta gde nabavljate zdrave grickalice - to je kutak gde se okupljaju ljubitelji zdrave ishrane i razmenjuju iskustva. Osim toga, naši treneri su tu ne samo da vas vode kroz treninge, već i da vas inspirišu da postignete više.

Ono što nas izdvaja su nevidljivi detalji - besprekorno čista kupatila, besplatan parking, najbolja ventilacija u gradu. Sve ove sitnice zajedno čine vaše vežbanje ne samo efikasnim, već i prijatnim iskustvom. Mi nismo samo teretana. Mi smo "Teretana Park" - vaša oaza zdravlja, inspiracije i pozitivne energije. Pridružite nam se i osetite razliku!

MESTO GDE CEO KRAGUJEVAC VEŽBA!

PRVI, NAJVEĆI I NAJBOLJI FITTNES LANAC - VAŠA TERETANA PARK!


Galerija