Prodavnica
Prodavnica

BAGREMAR

* Na ovoj lokaciji akcijska cena mesečne članarine je 2000rsd! *
Članovi koji uplate akcijsku cenu članarine mogu isključivo da treniraju na ovoj lokaciji!
viber_image_2023-10-07_14-15-44-292
Teretana radi svakog dana u terminu:

08h - 22h

E-mail: info@teretanapark.com

Teretana "Park", smještena na prelepom mestu, Josifa Šnersona bb, unutar DIS marketa, pruža savršen spoj modernog dizajna i funkcionalnosti. Otvorena je svojim korisnicima 1.11.2021. godine, predstavljajući raj za ljubitelje fitnesa.

Opremljena vrhunskom Life Fitness opremom najvišeg kvaliteta, naša teretana pruža ne samo izuzetno opremljen prostor već i bezgranične mogućnosti za vašu transformaciju. Uz pažljivo dizajniranu unutrašnjost, teretana je prostrana i prozračna, stvarajući prijatan ambijent za vaš trening.

Naša teretana ne nudi samo fizički prostor za vežbanje, već i mesto gde možete pronaći proteinske napitke i zdrave čokoladice u našem posebnom protein baru. Pored toga, ova lokacija nudi salu za funkcionalne treninge, boks i individualne treninge, stvarajući raznovrsnost u vašem fitnes režimu. Za potpuno opuštanje nakon treninga, tu su i sauna i solarijum, pružajući vam mogućnost da se potpuno opustite i regenerišete.

Naša teretana se posebno ističe iz mase zahvaljujući nizu prednosti koje nudimo našim korisnicima. Besplatan parking, izuzetno čiste i dobro opremljene prostorije, vrhunska oprema, protein bar sa širokim izborom zdravih opcija i savršeno iskorišćen prostor sa odličnom ventilacijom - sve ove prednosti čine "Teretana Park" mestom gde vaš fitnes put postaje pravo uživanje.

Pridružite nam se i doživite svet fitnesa na potpuno novi način. "Teretana Park" nije samo teretana, već je mesto gde se snovi o boljoj kondiciji, zdravlju i vitalnosti ostvaruju.

MESTO GDE CEO KRAGUJEVAC VEŽBA!

PRVI, NAJVEĆI I NAJBOLJI FITTNES LANAC - VAŠA TERETANA PARK!

Galerija