Prodavnica
Prodavnica

Roda Centar

viber_image_2023-10-07_14-15-44-292
Teretana radi svakog dana u terminu:

08h - 22h

E-mail: info@teretanapark.com

"Teretana Park" je revolucionarna teretana smeštena u srcu grada, unutar čuvenog Roda centra. Ova teretana zrači energijom i motivacijom i pruža vrhunsko iskustvo vežbanja. Sa ponosom se ističe kao najveći fitnes centar u gradu, prostirući se na više od 1000 kvadratnih metara, pružajući dovoljno prostora za svakog vežbača.

Ono što čini "Teretana Park" posebnom nije samo njena ogromna površina, već i oprema koja se u njoj nalazi. Opremljena najnovijim i najsavremenijim spravama za vežbanje, ova teretana pruža neverovatno iskustvo fitnesa. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni sportista, ovde ćete pronaći sve što vam je potrebno za postizanje vaših fitnes ciljeva.

"Teretana Park" nije samo teretana; to je zajednica entuzijasta koji dele istu strast prema zdravom načinu života. Ovde ćete pronaći stručne trenere spremne da vam pomognu na vašem putu ka boljem izgledu i zdravlju. Osim toga, prostor je osmišljen tako da inspiriše i motiviše svakog posetioca, čineći vežbanje prijatnim i efikasnim iskustvom.

Dakle, ako želite transformisati svoje telo, poboljšati svoje zdravlje i pridružiti se zajednici istomišljenika, posetite "Teretana Park" u Roda centru. Ovde nije samo reč o vežbanju; ovo je mesto gde se snovi o boljem i zdravijem životu ostvaruju.

MESTO GDE CEO KRAGUJEVAC VEŽBA!

PRVI, NAJVEĆI I NAJBOLJI FITTNES LANAC - VAŠA TERETANA PARK!

Galerija